elimde 6230 var hemen şarj ı bitiyor. yeni batarya denedim yine olmadı. Yardım ederseniz sevinirim.
I ilker11 Guest 28 Haz 2008 #1 28 Haz 2008 #1 elimde 6230 var hemen şarj ı bitiyor. yeni batarya denedim yine olmadı. Yardım ederseniz sevinirim.
B berfin Çırak 28 Haz 2008 #2 28 Haz 2008 #2 mrb kardeş yeni bataryada arızalı olabiliyor bataryanı yine degiş derim ve ayrıca kartını çift hatta çevirmiş ise şarj emer bilgine ,
mrb kardeş yeni bataryada arızalı olabiliyor bataryanı yine degiş derim ve ayrıca kartını çift hatta çevirmiş ise şarj emer bilgine ,
ugurgsm Efsane 30 Haz 2008 #3 30 Haz 2008 #3 verdiğim şemadaki parçayı deiş usta bilgi ver http://rapidshare.de/files/39870817/6230i___351_arj__305___abuk_bitirmesi.jpg.html
verdiğim şemadaki parçayı deiş usta bilgi ver http://rapidshare.de/files/39870817/6230i___351_arj__305___abuk_bitirmesi.jpg.html
S sanersolak Guest 30 Haz 2008 #4 30 Haz 2008 #4 batarya konnektörünü değiş sonra ölç bakalım telefon kapalıyken akım çekyormu bide telefon neyden sonra böyle oldu bazen prgramsalda olabilir sıvı temasmı darbemi. bunları söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
batarya konnektörünü değiş sonra ölç bakalım telefon kapalıyken akım çekyormu bide telefon neyden sonra böyle oldu bazen prgramsalda olabilir sıvı temasmı darbemi. bunları söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
A aktel hevesli 30 Haz 2008 #6 30 Haz 2008 #6 ekleyebileceğim pfo var onada bak ayrıca güzelce bi temizle.
B berfin Çırak 2 Tem 2008 #7 2 Tem 2008 #7 ya ustalar ögrenci yazıyo siz halen yok şema bunu degiş felan diyosunuz gitsin kardeşimiz bi teknik servis e hallolsun yafff
ya ustalar ögrenci yazıyo siz halen yok şema bunu degiş felan diyosunuz gitsin kardeşimiz bi teknik servis e hallolsun yafff
ugurgsm Efsane 2 Tem 2008 #8 2 Tem 2008 #8 Orjinal Yazarı berfin ya ustalar ögrenci yazıyo siz halen yok şema bunu degiş felan diyosunuz gitsin kardeşimiz bi teknik servis e hallolsun yafff Genişletmek için tıkla ... vay garibim helal olsun vala ilk defa düştüm tamirci olmayana şema verdim çokta dikat ediyordum ama iş dalgınlığı işte tebrikler
Orjinal Yazarı berfin ya ustalar ögrenci yazıyo siz halen yok şema bunu degiş felan diyosunuz gitsin kardeşimiz bi teknik servis e hallolsun yafff Genişletmek için tıkla ... vay garibim helal olsun vala ilk defa düştüm tamirci olmayana şema verdim çokta dikat ediyordum ama iş dalgınlığı işte tebrikler
U utguş Eğitmen 10 Tem 2008 #10 10 Tem 2008 #10 Orjinal Yazarı berfin ya ustalar ögrenci yazıyo siz halen yok şema bunu degiş felan diyosunuz gitsin kardeşimiz bi teknik servis e hallolsun yafff Genişletmek için tıkla ... HAKLI GİTSİN TAMİRCİYE HEM BU İŞLER ONUN YAPACAGI İŞLER DEGİL...
Orjinal Yazarı berfin ya ustalar ögrenci yazıyo siz halen yok şema bunu degiş felan diyosunuz gitsin kardeşimiz bi teknik servis e hallolsun yafff Genişletmek için tıkla ... HAKLI GİTSİN TAMİRCİYE HEM BU İŞLER ONUN YAPACAGI İŞLER DEGİL...
M muzikci 14 Eki 2010 #12 14 Eki 2010 #12 Cevap: 6230i şarj sorunu acil usta 6230i yi phonexde fabrika ayarlatrına aldım şimdi şarj almıyor program konusunda acemiyim bi yardım edersen iyi olur şimdiden saolasın
Cevap: 6230i şarj sorunu acil usta 6230i yi phonexde fabrika ayarlatrına aldım şimdi şarj almıyor program konusunda acemiyim bi yardım edersen iyi olur şimdiden saolasın